Blagoslivljaj Izrael – radi Boga
Sven Nilsson

Veoma nam je drago da Kršćanski centar – Media može predstaviti učenje Svena Nilssona o Izraelu i izraelskom narodu te knjihom: „Blagoslivljaj Izrael – radi Boga“ omogućiti da ono bude dostupno svima.
Naslov knjige, „Blagoslivljaj Izrael – radi Boga“ kao i njezina poruka je kao Božja riječ – dvosjekli mač. Blagoslivljati Izrael je prvi i najvažniji poziv koji nam Bog upućuje u svojoj riječi, a isto tako i ono što utječe na naš osobni život te budućnost i blagostanje naše vlastite nacije.
Učenje Svena Nilssona je bezvremensko, prosvjetljujuće i služi nam kao putokaz koji je osobito potreban u današnje vrijeme. Prema riječima pisca sadržaj knjige predstavlja objavu biblijskog stanovišta kroz povijest koje je bilo veoma korisno najprije njemu osobno pri zauzimanju ispravnog stava o ovom složenom i osjetljivom pitanju.
U knjizi pisac obrađuje teme kao što su: povijest države Izrael, proročki i politički legitimitet izraelske države, „teologija zamjene“, masovni mediji – izvješćivanje ili smišljeno iskrivljavanje istine, što Izrael znači Bogu, ali isto tako razvoj i napredak novih mesijanskih zajednica u Izraelu.
Danas, čak i među kršćanima, vlada velika zbrka i nesigurnost o pitanju kako se odnositi prema Izraelu i židovskom narodu. Knjiga Svena Nilssona daje nam putokaz i razjašnjenje.

Sven Nillson je uvaženi i priznati propovijednik već dugi niz godina. Svojim učenjem daje jasnu biblijsku poruku o Izraelu i Židovskom narodu s povijesnog stanovišta ali i njegove uloge u spasenju.

Cijena: 50kn