Izgubljen u pustinji
Pronađi svoj put prema životu pobjede i izobilja
Michael Wells

Jesi li se i ti poput biblijskih Izraelaca izgubio u pustinji na putu u Obećanu zemlju?
Jesi li obeshrabren svojim duhovnim napredovanjem? Pitaš li se što je Isus mislio kada je govorio o životu u izobilju? Boriš li se s porazom…sa sukobima u odnosima… s grijesima koje jednostavno ne možeš pobijediti? Ako je odgovor ‘da’, poznati govornik na mnogim konferencijama Michaels Wells ima za tebe dobru vijest: Postoji izlaz!
Knjiga Izgubljen u pustinji će ti pomoći da se vratiš na put dosljednog kršćanskog hoda. Počevši s poglavljem „Izgubljen i našen i ponovno izgubljen“, autor te vodi natrag u jednostavnost vjere postavljanjem četiri principa i obećanjima Evanđelja. U ovoj nadahnjujućoj knjizi punoj nade, Wells također vrlo otvoreno piše o vlasititim borbama, govori nam kako je on „ponovno zadobio izgubljenu jednostavnost i stekao radost koja je moja u Gospodinu“.
Ako tvoj život obilježavaju frustracije, osrednjost i neuspjeh, ti možeš danas preobraziti svoj život u život radosti, svrhe i oduševljenja. Otvori stranice knjige Izgubljen u pustinji. Otkrit ćeš put natrag u duboku vjeru koja trajno ostaje.

Michael Wells je osnovao i vodio Abiding Life Ministries International i napisao je knjige Problems, God’s Presence & Prayer; Heavenly Discipleship; Untold Stories, Uknown Saints; i My Weakness for His Strenght. Za kompletnu listu njegovih knjiga i audio i video zapisa molim vidi internetsku stranicu www.abidinglife.com

Cijena: 50kn