"Jer kako je nebo visoko nad zemljom, dobrota je njegova s onima koji ga se boje. Kako je istok daleko od zapada, tako udaljuje od nas bezakonja naša." Psalam 103:11-12

PARALIZA  ZBOG  PROMAŠAJA  U  PROŠLOSTI
Ne dozvoli da bilo što na svijetu, osobito događaji u tvojoj prošlosti, paraliziraju tvoje srce. Vjerujem da mnogi kršćani dozvoljavaju da ih promašaji prošlosti guše i paraliziraju. Možda si bio sjajan i vedar, nasmiješeno zračio u svom duhovnom životu, i onda nesmotreno počinio pogrešku ili ti se nešto strašno dogodilo. Možda si uspio prijeći kroz to, molitvom i suzama izašao si i nastavio dalje. No ipak je to iskustvo ostavilo traga i teško se nosiš i nikako se vratiti u prijašnje stanje. Prošli propusti i promašaji, nepravednosti koje su ti nanesene, trenuci kad si bio siguran da pobjeđuješ a nisi, a možda sadašnji grijeh i obeshrabrenost – sve ovo nije mentalni problem, uopće!  Sve je ovo mnogo dublje nego se čini; to je u našoj podsvijesti i spriječava nas VJEROVATI !
Velikom hitnošću te želim upozoriti i ohrabriti – pouzdaj se u Boga Svemogućeg koji te može i želi osloboditi. On sve to želi iscijediti iz tvog duha. Želi očistiti tvoje srce od svih prepreka vjeri !
“Ne postupa s nama po grijesima našim niti nam plaća po našim krivnjama”
Psalam 103:10