Problemi, Božja prisutnost i molitva
Michael Wells

Jesu li vas osobni problemi sprječivali da možete uživati u Božjoj pristunosti?
Je li molitva u vašem životu izgubila vitalnost i žar? … Evo pomoći!

Kršćani imaju probleme baš kao i svi drugi ljudi. Financijski problemi, bračna neslaganja, bolesti, usamljenosti, crkveni raskoli, što god vam padne na pamet. Kršćani kroz sve to prolaze.
To obeshrabruje, a ponekad i pogoršavamo te probleme zamišljajući da su oni Božja kazna za sva naša prošla nedjela. To je posebno istinito ako propustimo vidjeti Božje djelo u našim životima, ako ne uživamo u svom molitvenom životu ili ako se čini da je naš odnos s Bogom na određenoj udaljenosti.
U knjizi „Problemi, Božja prisutnost i molitva“, Michael Wells pokazuje kako možemo iskusiti radost bliskog odnosa s Bogom. Kroz biblijsko učenje i primjere iz života, on nam pokazuje kako naš Otac pun ljubavi koristi probleme da bi nas u vjeri privukao bliže sebi, a ne da nas odgurne od sebe i odbaci. Otkriti ćemo da često odgađamo testove jer se pouzdajemo u naše vlastite metode suočavanja – svađu, depresiju, marljiv rad, srdžbu – umjesto predavanja Bogu kako bi On imao totalnu kontrolu nad situacijom.
Michael Wells je bio utemeljitelj i direktor misije Abiding Life Ministries International od 1989. do svoje smrti 2011. On je također auto knjiga „Izgubljen u pustinji“ (Sidetracked in the Wilderness), Heavenly Discipleship i drugih knjiga koje se mogu pronaći na: www.abidinglife.com i www.logos.hr